Industrimålning - GLM i Veddige
GLM I Veddige AB
Industrigatan 2
432 67 Veddige
0340-63 99 30


CE-godkännande

Historik

 
 
 
 
 
1 februari 2022 köptes GLM i Veddige AB av Derome. Anläggningen ingår numera i Derome Träteknik AB. 
 
Den tidigare ägaren, Göran Lindqvist, är från en gammal målarmästarefamilj som verkat inom måleribranschen sedan 1950-talet och har därigenom en stor genuin gammaldags färgkännedom.
1999 flyttade GLM till Veddige, ca 2 mil norr om Varberg. I denna fastighet har vi en yta på ca 4500 kvm.

När vi började behandla panel maskinellt, via fabrik, var det naturligt att enbart satsa på miljöfärger som är nedbrytbara i naturen.

Vi har kontinuerligt kontakt med våra färgleverantörer om färgernas uppbyggnad och hållbarhet.

De färger vi använder är äkta linoljefärg som är gjord likt färger som gjordes förr i tiden, vilket innebär att målningscyklerna blir ca 10-15 år beroende på väderstreck.

Under de senaste 10 åren är verksamheten koncentrerad på forskning och utveckling för grundbehandling av träprodukter i industriell skala.

Under de senaste åren har fler och fler sågverk och trähusfabrikanter anlitat GLM mestadels för export till Danmark, Tyskland och andra europeiska länder samt även så långt bort som till Australien och Japan.

För att tillfredställa en ökad efterfråga, investerar GLM i ytterligare tillverkningsmaskiner/linjer, allt eftersom det finns behov.

Anläggningen drives av en väl inarbetad personal och minutiös kontroll för högsta kvalitets standard, där igenom heller inga reklamationer.
Webb från Devello Om cookies